Horndals IF

Referat: Fors IK - Horndals IF

Fors IK - Horndals IF 4-0 (0-0)

Förlust även i 3:e matchen borta mot Fors.

Vi kunde mönstra ett betydligt bättre lag idag (även om 4 ordinarie spelare var borta) och visade att vi då kunde spela jämnt mot Fors. Första halvlek var vi minst lika bra som våra motståndare. I halvtid var ställningen 0-0. Kan även notera att vi blev rånad på en klar straff när undertecknad blev rejält knuffad/tacklad i ryggen när denne omarkerad skulle försöka nicka bollen i mål. Normalt sett straff varje dag i veckan...

I andra halvlek tappade vi ork samtidigt som vi som vanligt fick flera spelare att kliva av pga skador.
Tack vare det kunde Fors ta över och vinna matchen. Sett till hela matchen är det rättvist även om Fors hade marginalerna med sig när ett par av målen tar hjälp via stolpen.

Ska även tilläggas att vi har börjat serien mot betydligt bättre motstånd än vad Fors har gjort. Sista halvan av serien möter vi på papperet sämre lag. Får även hoppas att våra skadebekymmer blir ett minne blott. Det är bara att kämpa på och hålla huvudet högt.